Izvor:
12.08.2019 u 20:39
0

POTRESNA ISPOVEST DANIJELE TODOROVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Trpela sam batine da bih sačuvala porodicu na okupu!“ (VIDEO)

Nasilje u porodici je tema kojom smo se često bavili u emisiji "Posle ručka", ali današnje izdanje nosi posebnu važnost. Gošća Hepi televizije bila je Danijela Todorović, žena koja je ispričala kako je upoznala svog muža, kako se on vremenom promenio i zbog čega je trpela nasilje koje je u jednom momentu eskaliralo.

– Kada sam ga upoznala on je bio dobar čovek i dobar drug. Upoznali smo se na jednom rođendanu i posle šest meseci druženja počeli smo da se zabavljamo. On je imao 26 godina, ja sam bila godinu dana mlađa, s tim što je on pre toga već bio u vanbračnoj zajednici i čak je imao dete. Zbog njega sam se iz centra grada preselila u Batajnicu. Čim sam stigla u tu kuću primetila sam da tu alkohol dominira. Zbog toga su bile česte svađe između njega i njegove rodbine, a kada god bih se ja umešala dobijala bih uvredljive komentare. Prvi šamar sam dobila kada sam ga pitala "kako ga nije sramota što se tako pijan vraća kući"? Nije mi bilo jasno kako može da tuče ženu koja nosi njegovo dete. Moja porodica je znala za taj prvi šamar ali nisu za sve ostalo, jer sam želela da sačuvam porodicu – rekla je Danijela Todorović.

Danijela je ipak odlučila da ostane sa svojim suprugom zbog dece i sigurnosti.

– Ja sam odrasla u patrijarhalnom vaspitanju i u njemu sam videla sigurnost. On je jedini bio zaposlen od nas dvoje. Želela sam samo da donesem to dete na svet zarad svega što sam žrtvovala i ostavila iza sebe. Dva puta sam podnosila zahtev za razvod ali me je on dva puta vraćao. Porodila sam se 2004. i 2007. godine i postojao je milion i jedan razlog zbog čega nisam mogla da presečem. Ipak, 2016. godine sam konačno rekla ne – zaključila je Todorovićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter