Izvor:
22.08.2019 u 20:02
0

JUGOSLAV PETRUŠIĆ O ZLOČINIMA NA KOSMETU: „Istočne i zapadne agenture će nam pomoći da razotkrijemo zločine!“ (VIDEO)

Nekadašnji pripadnik francuske obaveštajne službe Jugoslav Petrušić, otkrio je šta sve profesionalci mogu da urade da bi se pomoglo u rešavanju zločina na Kosmetu.

– Što se tiče Specijalnog suda za ratne zločine na Kosovu, smatram da mi kao profesionalci možemo mnogo toga da učinimo i da prvi put nateramo istočne i zapadne agenture da nam pomognu da lociramo te zločine. Na koji način? Na isti onaj način na koji su oni to činili od prvog januara 1998. godine do kraja 2004. godine kada su koristili satelitske telefone i bilo je moguće locirati, videti i čuti sve što se radilo – rekao je Jugoslav Petrušić u emisiji Posle ručka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter