Izvor:
23.08.2019 u 16:42
0

MILENA KRSTIĆ O TOME ŠTA JE DOŽIVELA NA KOSOVU I METOHIJI: „Nisam jedina osoba koja je lažno optužena!“ (VIDEO)

Srpkinja koja je nepravedno optužena za sve vrste kriminala na Kosovu i Metohiji, Milena Krstić ekskluzivno na Hepi televiziji govorila je o tome šta je doživela boraveći na Kosmetu.

– Na Kosovu imam mnogo prijatelja. Kada sam otišla tamo, našla sam se u veoma lošem okruženju. U momentu kada sam kročila u jedan klub na Kosovu, gde su bile i četiri devojke, policija me je uhapsila zajedno sa njima, a nisam bila ni kriva ni dužna. Našla sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Nisam jedina koja je lažno optužena – izjavila je Milena Krstić gostujući u emisiji Posle ručka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter