Izvor:
28.08.2019 u 07:16
0

DR ZORICA ĆULIBRK O TOME KO IMA PRAVO NA BANJSKO LEČENJE: „PIO fond pokriva sve troškove, ove godine su penzioneri mogli da biraju gde žele da putuju!“ (VIDEO)

Fizijatar dr Zorica Ćulibrk objasnila je u emisiji Posle ručka ko sve ima pravo na banjsko lečenje i kako svi zainteresovani penzioneri mogu da se prijave.

– Za sve korisnike sa malom penzijom postoji varijanta odlaska u banju u trajanju od deset dana koje plaća PIO fond. Takođe, postoji konkurs početkom godine gde penzioneri mogu da se prijavljuju za banje. Ove godine je po prvi put postojala opcija da penzioneri biraju gde žele da idu, obično to PIO fond preraspoređuje, mada se drže pravila da se penzioneri upute u najbližu banju. Ako su iz Vojvodine upućuju se u vojvođanske, ako su iz Beograda najčešće je to Selters – objasnila je dr Zorica Ćulibrk.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter