Izvor:
05.09.2019 u 07:27
0

ZAŠTO SU SRBI NA MARGINI: O zločinima nad srpskim narodom se ne sme ćutati! (VIDEO)

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ sa voditeljem Vanjom Bulićem, razgovaralo se o tome zašto Srbija nije pozvana na obeležavanje početka Drugog svetskog rata u Poljskoj.

Gosti emisije bili su: Dragoslav Bokan (bivši političar i ratni komadant), Mile Bjelajac (politikolog), Vidosav Kovačević (general-major) i Vlade Radulović (vojno-politički komentator).

Bivši političar i ratni komadant Dragoslav Bokan, istakao je da srpski narod ne sme oprostiti, niti zaboraviti nijedan zločin koji su neprijatelji počinili u prošlosti.

– Ako se mi ne potrudimo i ne ostavimo prazan prostor, neko će taj prostor popuniti. U propagandnom ratu, najmekše države bile su Srbija i Rusija. Isto tako, zahvaljujući svoje ljudi, sada je i hrišćanstvo jedna od najbitnijih religija sveta. Postoje standardi, interesi i srpska idej koju mi trebamo pratiti. Naravno, ne trebamo se stideti da pričamo srpsku priču. O zločinima nad srpskim narodom se ne sme ćutati! Trebamo već jednom postati svesni broja zločina nad nama, ne zbog osuđivanja i osvete, već zbog toga da bismo saznali istinu o nama. Srbija je beba 21. veka!

Srpski narod je kroz svoju istoriju i prošlost naučila dosta toga, pa pomalo i o sebi. Jedna od stavki koju je naučila, jeste da nikada ne poklekne neprijateljima.

– Najvažnije od svega jeste da mi ostanemo dosledni svojoj strani. Kada kažem MI, mislim na sve Srbe. Ne na narode iz regiona. Nijedna stvar ne počinje baš onda kada se dogodi nešto važno. Ni zima ne počinje snegom. Mi smo kroz istoriju imali da naučimo mnogo toga. Branili smo narative, te smo uvek mogli da očekujemo šta će nam se dogoditi. Mi smo onaj zec koji se uspava u sred trke sa kornjačom, pa ona postigne mnogo toga. Vreme je da se taj zec probudi!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter