Izvor:
13.09.2019 u 19:49
0

OVAKAV BOL JE NEIZLEČIV: Znam da su na Zorana Marjanovića vršeni pritisci! (FOTO)

Novinarka lista Alo! Snežana Dž. Stojanović, za emsiiju "Posle ručka", je iznela stvari koje ona zna o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, te napomenula da je u ovom slučaju pune tri godine, koliko je i prošlo od zločina.

Postoji mnogo misterija koje se pominju, ali najvažnije je verovati dokazima, koji su ključni. Nadamo se da će ovaj slučaj biti razjašnjen.

Nakon svega što je urađeno, niko osim Zorana nije bio osumljičen. Razni tragovi su se upoređivali, a jedna od najbizarnijih sumnji bila je ta da su dva mrtvaka i jedan osuđenik bili optuženi za ovo ubistvo. Treba otvoreno pričati sa advokatom, kako bi se došlo do istine. Kada svedok ide na svedočenje, i on mora govoriti na sudu samo istinu. Odbrana je insistirala da se saslušaju snimci u kojima je Zoran zvao policiju tog dana da bi prijavio nestanak žene. Pominje se da je i pored Zorana, još jedan muškarac zvao dežurnu službu, ali i to je sada misterija – navodi novinarka.

Ona je dodala da zna koliko je Zoran Marjanović bio psihički umoran od svega što se dešavalo, te da je skrhan i dan-danas od bola koji oseća za suprugom.

Svako od nas ima numerološki kod po datumu rođenja. Kod nas je najvažnije da sačuvamo psihičko zdravlje. Zoran je na pitanje „kako je“ odgovarao da ne zna kako sve to podnosi. To znači da su vršeni veliki pritisci nad njim. Nije lako, morate priznati, jer je on sa tom ženom imao dete. On je pred izlazak na sud dao izjavu da je sve što se piše u optužnici, laž. Ja sam sa njim komunicirala, i mogu zaključiti da je on normalan čovek, niti je bilo kada bio neprijatan prema bilo kome – pomenula je Snežana za Hepi TV.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter