Izvor:
26.09.2019 u 19:12
0

DR FILGUD DAO VAŽNE SAVETE: Na OVAJ način se postaje „zdrav čovek“! (FOTO) (VIDEO)

Dr Saša Plećević gostujući u emisiji "Posle ručka" je dao važne savete o tome čega čovek treba da se pridržava da bi bio "zdrav čovek".

U toku emisije on je istakao da je važno gde kupujemo proizvode i da proizvodi moraju da imaju deklaraciju.

Postoje bolesti savremenog društva. Prva je loša ishrana, druga je slaba fizička aktivnost! Najosnovnija stvar je fizička aktivnost ,ali, bitno je da fizička aktivnost bude umerena. Na primer, sat vremena u toku dana, ali može po pet do sedam minuta nekoliko puta dnevno. –

Dr Filgud je upozorio osiguranike zdrvstvenog osiguranja da savete traže od stručnih i kompetentnih ljudi, a takođe i na način kako da brinu o sebi i svome zdravlju.

Svako ko je osiguranik zdravstvenog osiguranja, što se tiče saveta za ishranu, idite po savet u vezi sa ishranom, idite na redovne preglede, iako se zdravi. Savet za fizičku aktivnost, isto kod kompetentne osobe! Ako čovek ima dovoljno hrane i dovoljno kretanja, on je zdrav čovek! – zaključio je dr Filgud.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter