Izvor:
08.10.2019 u 18:22
0

MAJKA UKRADENE BEBE ZASIGURNO TVRDI DA JE NJENO DETE ŽIVO: „Nikada nisam dobila POTVRDU O SMRTI BEBE!“

Današnja tema emisije "Posle ručka" uzdrmala je naciju. Potresna ispovest penzionisanog radnika Socijalnog centra: ''Žena koja se navodno porađala 176 puta, jedna je od učesnika afere ukradenih beba u Srbiji''. Sud iz Strazbura je izdao prošle nedelje rešenje o Poništenju činjenice smrti jednog deteta jer je protivzakonito upisano. To dete je pravno živo od petka, što potvrđuje priču o krađi beba u Srbiji!

Ovim prilikom oglasila i jedna od majki, Jelena Kuzmanović, koja zasigurno zna da je njeno dete ukradeno, da zapravo nije umrlo po rođenju.

– Porodila sam se 11.maja 1994., 9 dana ranije.Beba je rođena sa 2100kg. Njihova konstatacija je bila da je mali , ali sam 2 nedelje pre porođaja bila isto na ultrazvuku i sve je bilo u redu. Rečeno mi je i tada da je dete malo, ali da nema nikakvih poteškoća. Nakon porođaja ubrzo sam dobila neke injekcije i ja sam zaspala. Posle mi je rečeno da mi je beba umrla. Ja sam tada imala 20 godina i nisam mogla da poverujem. Lekar je saopštio da najmanje 5 godina ne smem da imam decu kao zbog anomalija, a ja sam posle 2 godine dobila cerku potom još i sina, živu i zdavu decu.

Nemam i nikada nisam dobila dokument o potvrdi smrti, samo postoji izveštaj od obdukcije. –

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter