Izvor:
18.10.2019 u 15:22
0

DOKTOR MILOŠEVIĆ UPOZORIO: Trudnoća u poznim godinama može biti jako RIZIČNA i OPASNA!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je doktor Vanja Milošević, koji je stručno objasnio kakve sve rizike nosi trudnoća u poznim godinama i koliko je zapravo ona opasna.

– Priroda kaže da je mnogo lakše i bezbolnije da se trudnoća održava do tridesetih godina, tada je to optimalni period. Trudnoću u poznim godinama može pratiti raznolik niz oboljenja kao što su: šećer, bolest kostiju, hipertenzija, kao i mnoge druge. Takođe je moguće doći do prevremenog porođaja ili pobačaja. Postoje rizici da se deca rode sa nekim poremećajem. Gospođa Atifa je imala jednu ogromnu hrabrost koja je pozitivno rezultirala i moramo biti iskreni da su ovo jako retki slučajevi. Ono što medicina kaže je da mi imamo u poslednjih desetak godina porast takve dece. Osim rizika koje godine nose za trudnoću, moramo da spomenemo i to da postoje izvesna oboljenja koja sama sobom mogu biti rizik za ženu. Drago mi je da je u ovom slučaju sve ispalo kako treba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter