Izvor:
30.10.2019 u 16:49
0

EKONOMISTA ILIĆ UPOZORIO: Moramo da se fokusiramo na stvaranje prihoda!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je ekonomista, Milorad Ilić, koji je iskreno govorio o problemima naše države i kako nismo fokusirani na stvaranje prihoda u Srbiji.

– Mi treba da postavimo pitanje zašto smo siromašni? Rekao sam vam, svaka tročlana porodica koja mesečno ima prihode manje od 120.000 je siromašna. Svako sa tim može da se nosi lakše ili teže, ali jeste siromašna. Stalno smo fokusirani na rashode, raspodelu, preraspodelu, ali nismo fokusirani na stvaranje prihoda. Problem je u tome što mi imamo parametar, ali nećemo da ga analiziramo. Pričam o ekonomistima i političarima. Uslovno rečeno, ekonomisti su ti koji bi trebali da promene sistem kako bi funkcionisao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter