Izvor:
05.11.2019 u 15:32
0

POTRESNA ISPOVEST ZORICE JOVANOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Inspektor iz MUP-a pokušao da zloupotrebi njihov slučaj!

Gost emisije "Posle ručka", Zorica Jovanović započela je svoju potresnu ispovest na temu ukradenih beba. Jovanovićeva se dugo borila za pravdu i pokušavala da pronađe bilo kakve informacije o svom nestalom sinu. Inspektor iz Ministarstva unutrašnjih poslova je pokušao da zloupotrebi njihov slučaj i za informacije o ukradenoj bebi, tražio 25000e.

– Od trećeg dana nisam ni videla svoje dete, samo sam slušala od medicinske sestre da je dobro. Posete nismo imali. Izašla sam u hodnik kada me je sestra pozvala i rekla da mi je beba jako bolesna, da ima problem sa disanjem. Odmah sam je pitala u čemu je problem i pitala sam da li mogu da vidim dete. Čekala sam da mi javi kada mogu da je vidim. Pošto niko nije odgovarao, ušla sam unutra i zatekla sestru kako presvlači bebu. Sestra koja me je videla pitala je šta tražim i rekla sam joj kako mi je doktorka rekla da ću moći da vidim dete. Poslala me je nazad u sobu i nakon nekoliko minuta je došla sestra i saopštila mi da je moja beba preminula. Sva uspaničena, pitala sam da odem i da je vidim, međutim rekla je da ne mogu i da beba ide na obdukciju. Kada sam pitala kada ću moći da uzmem dete i da ga sahranim, ona je rekla da ja to dete neću dobiti i da ide na obdukciju i da će opširnije reći posle mesec dana – započela je priču Zorica Jovanović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter