Izvor:
09.11.2019 u 17:32
0

SEKSOLOG ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Lepota MORA biti udružena sa umom! (FOTO)

Seksolog Dr Jovan Marić bio je gost današnje emisije "Posle ručka" pa je pojasnio ko više ceni lepotu – muškarci ili žene. On je pojasnio nešto više i muško-ženske odnose.

– Moguće je da se muškarci zalepe za tranvestita. Brazil je prestonica estetike, tu se desi da se često muškarci prevare. Devojke su volele naprimer moju kosu, moj nos, često se dešavalo da mi kažu da imam neki lep deo tela. Sada se grudi mere po kubicima, ranije su imale posebne mere, poput grudi Merlin Monro. U današnjem svetu se računa IMATI ILI BITI ILI IZGLEDATI. Danas je suština vizuelizacija. Ima devojaka na koje svi nasrću jer je prelepa – naveo je Dr Marić i dodao da je najvažnije da lepota bude zajedno sa umom udružena jer se onda tako formira celokupna ličnost.

– Lepota ako nije udružena sa umom, onda je nešto životinjsko. Kako sačuvati žicu? Ljubav je slepa i to se dešava u početku veze. Žene imaju želju da promene loše navike muškarcima i meni se to dopada kod njih. Muškarci su nezainteresovani za tu vrstu rada unutar sebe. Žene su jači pol jer duže žive pet godina, lepše su, elegantnije – istakao je Dr Jovan Marić za emisiju Happy televizije.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter