Izvor:
26.09.2017 u 19:24
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ISTRAŽUJEMO: Šta muči poznate i da li su oni na bilo koji način povlašćeni?

Danas u emisiji "POSLE RUČKA" pitamo: ŠTA MUČI POZNATE U SRBIJI? Da li je istina da su oni povlašćeni? Zbog čega nam je teško da poverujemo da i oni plaćaju račune, odlaze na pijacu, posećuju domove zdravlja?

Ipak, prema jednoj studiji, svaki treći čovek mašta o tome da je poznat, a razlog, suprotno verovanju, nisu moć i novac, već osećaj pripadanja – želja da imamo prijatelje i da nas vole. I što je kod osobe izraženija potreba za pripadanjem, više će maštati o slavi.

Dok jedni maštaju o slavi, drugi su ipak i previše kritični kada su životi poznatih u pitanju.

Svoje komentare će pravdati argumentom da su oni izabrali da budu javne ličnosti, pa moraju da pristanu i na sud javnosti, ma kakav on bio.

Ali, šta to govori o nama? Da li "spuštanje" poznatih i slavnih pumpa naš ego? Da li naš život postaje bolji kad čitamo loše vesti o njima?

O ovoj i sličnim temama voditelji Vanja Bulić i Jelena Radulović razgovaraće sa gostima: Miroljubom Petrovićem, Jovanom Tipšin, Nemanjom Nikolićem i Dejanom Stojiljkovićem.

Gledajte emisiju "POSLE RUČKA" u 16 časova.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter