Izvor:
25.10.2017 u 16:59
0

NE STIDI SE SVOG POREKLA: Udala se za Srbina, i danas je najsrećnija žena na svetu!

Danas u emisiji "Posle ručka", imali smo prilike da saslušamo priču, kako je jedna Albanka odlučila da se uda baš za Srbina.

Poznato je da su svadbe između Srba i Albanki sve učestalije. Jedni taj trend osuđuju, dok drugi ipak podržavaju, a evo šta kaže naša današnja gošća, sa kojom je naša nacije ostala oduševljena.

– Najbitnija je porodica, mogla sam da se udam i u Albaniji, ali nije bilo prilike. Ne meša se tu ni vera, ni politika, samo je ljubav bitna. Svet bez ljubavi, to je praznina – izjavila je Albanka, koja je danas srećna žena i majka dvoje dece.

Ona smatra da svako ima pravo da živi kako hoće, ali ljubav i porodica su za nju iznad svega.

– Kako se ponašaš, tako i rađaš" – ponosno ističe ova Albanka.

Običaji između pravoslavaca i muslimana ne razlikuju u nekoj drastičnoj meri, osim po jednom bitnom činu, a to je krštenje. U muslimanskoj veri toga nema.

Ova dama odlučila je da svoju ljubav prema Srbinu, čoveku svog života, još više potvrdi time što se krstila.

Potvrdu da vera ne treba da bude prepreka kada je u pitanju ljubav između dvoje ljudi, potvrili su i gosti koji su se uključivali uživo u progarm i hvalili se svojim snajkama-Albankama, koje ne bi menjali ni za šta na svetu.

Izvor: HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter