Izvor:
01.12.2017 u 23:41
0

JELENA TOMAŠEVIĆ: Momentalno sam sklonila sa scene devojčice koje su se pojavljivale kao aktuelne pevačice!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je jedna od najpopularnijih srpskih pop pevačica Jelena Tomašević.

Na konstataciju voditeljke Jovane Grgurević da je ona, kao i njene kolege, u jednom takmičarskom šouu uradila nešto do sada neviđeno na našim prostorima.

Naime, pevačica je zabranila da se na sceni pojavljuju deca koja nose suknjice i huolahopke.

– Moje kolege i ja smo odmah vraćali sa scene devojčice koje imaju nadogradnju kose i noktiju, jer smatramo da ne priliči njihovim godinama, kasnije je to primenjeno i na ostalim televizijama što je meni izuzetno drago – rekla je Jelena, koja smatra da ne može dete da se pojavi na sceni kao Madona, ako u duši i uzdrastu nije Madona.

Inače, Jelena je malo kasnila u emisiju, opravdano, jer je snimala sinhronizaciju za jedan francuski novogodišnji film.

– Videćete, u pitanju je sjajan film, odmah sam pristala, Pozajmila sam glas Baka Mrazici, a imala sam tu čast da sarađujem sa Nikolom Kojom, koji je pozajmio glas Deda Mrazu – rekla je Jelena Tomašević.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter