Izvor:
12.12.2017 u 23:19
0

ISPOVEST POZNATE PEVAČICE: Imala sam velike fobije dok sam ležala u porodilištu!

Jelena Ristić, poznatija kao Jellena u emisiji "Posle ručka" voditelja Vanje Bulića i Tare Adžić otvoreno je govorila o periodu kada se porodila i ležala u porodilištu.

Ona je opisala da joj je taj period bio toliko težak, da se i sada naježi kada pomisli na njega.

– Znate, čujete tako razne priče i onda se uplašite za svoje dete. Porodila sam se i onda mi donesu bebu da je vdidim, pa je odnesu i onda ja kasnije ne znam šta se dešava. Na primer, u pola noći se probudim, niti znam kako je dete, niti da li je dobro, tako da to mi je strašno. Ne bih to nikome poželela i sada se naježim kada pomislim na to – rekla je ona, a onda se osvrnula i na temu "Muško-ženski poslovi".

– Ranije su mi pucale veze, jer muškarci nisu mogli da podnesu da sam konstantno u obavezama. Bilo je tu turneja, putovanja i svašta ima i za ispičati, ali to nije sada tema, ali da dešavalo se da moje veze nisu izdržale taj pritisak – rekla je pevačica.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter