Izvor:
19.04.2018 u 23:38
0

EKSKLUZIVNO: MAJKA NATAŠE BEKVALAC U EMISIJI „POSLE RUČKA“ – Moja ćerka posle prebijanja ne izlazi iz kuće! (VIDEO)

U emisiju “Posle ručka” uključila se i majka Nateša Bekvalac i otkrila detalje sukoba njene ćerke i Luke Lazukića.

Sve što se sada dešava jako pogađa celu porodicu. Nataša ne izlazi iz kuće, a ovo što se sada desilo ima i pozadinu. Ranije su ulazili u konflikt verbalni, ali ovo je prvi put da se desio i fizički napad. Tu noć kada se incident i dogodio Luka je iz grada došao u pripitom stanju. U momentu kada je ustao iz kreveta zatekao je Natašu kako drži u rukama njegov telefon i uputio joj grube reči i pitanje zašto gleda njegov telefon? Došlo je do fizičkog nasrtanja. Za sve povrede znam iz priče moje ćerke. Ne verujem da je Luka udario u ranu od carskog reza, jer kao što znate Nataša se porodila pre oko mesec dana – u jednom dahu rekla je Mira Bekvalac, Natašina majka.

Ona kaže da su njena ćerka i Luka i ranije imali sukobe.

Nesuglasice koje su imali u toku braka bile su uglavnom ekonomske prirode. Automobile koje su uzeli na lizing trebali su da plaćaju, ali Luka je otplaćivao samo kola koja su bila na njegovo ime, dok je drugi automobil oduzet zbog ne plaćanja. Nataša je u jednom momentu došla do porodične kuće sa bebom, posle par dana od porođaja sa sve koncima u stomaku, gde sam ja kao majka bila zaprešpašćena. Kako je moja ćerka vozila do nas?

U ovako teškim trenucima podrška najbližih članova porodice je najvažnija.

Zbog ovog incidenta koji se dogodio u našoj porodici Nataša ima punu podršku sestara i roditelja. Njen otac je naglasio da njegovom detetu neće faliti dlaka sa glave i svako ko pokuša da podigne ruku na našu decu imaće problema sa njim – izjavila je Mira Bekvalac.

Ranije danas Luka Lazukić bio je gost jutarnjeg programa Happy televizije i izneo svoje viđenje incidenta.

happytv.rs
Foto: Instagram/bekvalceva, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter