Izvor:
24.04.2018 u 22:45
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ NEBOJŠA MILOSAVLJEVIĆ OTKRIVA: Iza ubistva Jelene Marjanović stoji više ljudi! (foto)

U emisiji "Posle ručka" govorilo se na temu koja potresa javnost u Srbiji a i okruženju o brutalnom ubistvu pevačice Jelene Marjanović.

Tema o kojoj će govoriti gosti: Nebojša Milosavljević, Srđan Zelembaba Zele, Snežana Stojanović, Borko Kašanski i Goran Doljančević.

Da li novinari pomažu ili odmažu u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović?

Hoće li svedočenje male Jane promeniti tok suđenja?

Nebojša Milosavljević je dao svoje mišljenje o ovom brutalnom ubistvu.

-Kao što sam rekao više puta radi se o organizovanom zločinu, više lica je učestvovalo u ubistvu. Postoji režija i neko jako moćan stoji iza svega ovoga.Nema više tajni ni enigmi ako se dobro odradi istraga. Ja se divim kadrovima koji su davno uspešno radili bez sve ove tehnologije koju sada posedujemo. Ja sam čuo da je ona bila veliki talenat, na sceni je izgledala sjajno. Muzički stručnjaci tvrde da je ona bila budućnost naše scene. Kao što znate ne postoji delo bez motiva sem kada su u pitanju ljudi koji su oboleli. Iza svakog krivičnog dela postoji motiv. Nju po difoltu najbolje poznaje njen suprug Zoran, on verovatno mora imati saznanja ko je mogao da joj naudi. Verovatno zna neki detalj, on je živeo sa njom. Postavlja se pitanje: "Šta se zapravo dogodilo, da li je Zoranu najsigurnije u zatvoru, koliko je opasno da izađe iz zatvora?" Suđenje je zatvoreno za javnost. Svako iznošenje informacije šteti. Verujte kada dođem kući posle suđenja ne mogu da zaspim od svih tih informacija i šta sve čujem.

Srđan Zelenbaba Zele je da svoje mišljenja sa tačke jednog novinara.

-Definitivno neko ko je moćan pokušava da zataška celu ovu priču. Zamrsili su ovaj slučaj da je to strašno. Treba da obratimo pažnju o nasilju nad ženama o deci i baviti se više sa tim stvari. Ima dosta psihičkih, seksualnog i finansijskognasilja. Postoji seksualno nasilje i kada ste u braku, ako partner ne želi seksualne odnose a drugi partner ga tera na to.Nije slučajno što naše medije interesuju javne ličnosti. Postoji velika razlika u kaznama kada suprug udari ženu dok su sami u prostoriji a brutalna kazna je kada suprug udari ženu pred detetom, za to delo je kazna od 2 do 10 godina.To je kompleksan slučaj. Imao sam dosta slučajeva sajber kriminala. Na primer. živite sa ženom i vi otkrijete da ona ima komunikaciju čudno sa nekom drugom osobom koja mu je bliska. Iz tih komunikacija policija može može dosta toga da otkrije, stravične detalje. Njen suprug je uradio velike hitove za mnoge popularne pevačice. Jelena nikada i kada joj je on nudio neku pemu nije htela da je snimi, uvek je htela da on bude uspešniji od nje. On je uradio hit za Tanju Savić.

Goran Doljančević novinar i drug pokojne pevačice je izneo par detalja kako pamti druženje sa Jelenom.

-Jelena je osoba kojoj ste morali da pomognete, ne možete da je odbijete. Jelena je bila jaka žena, znala je da odbrani svoj stavjedino što je možda kod nje najveći problem što nije mogla da se istakne. Da je neko moćan stajao iza nje, njena karijera bi išla mnogo boljom putanjom i brže. Ona je i pozajmljivala garderobu za scenu is ve. Ona i njen suprug Zoran su bili stalno zajedno. Dešavaalo se par puta da joj pošaljem poruku kada je vidim u nekoj emisiji i napišem: "Jeco, odlična ti je frizura", meni stigne poruka da je ona još na snimanju i da odgovara Zoran. Ja ne mogu da uperim prst u njega, ja mogu samo da pričam o odnosu koji sam ja video kada sam bio sa njima. O n je uvek bio sa njom i imao je uvid u bukvalno sve. Mene je iskreno iznenadilo njegovo ponašanje jer ja ga znam kao povučenom čoveka, posle njene smrti on je skroz druga osoba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter