Izvor:
26.10.2018 u 11:58
0

VERA MAJSTOROVIĆ I NJENE VREDNE RUKE PRAVE ČAROLIJU NA PLATNU: Ljubav prema vezu mi je usadila baka, volim kreativne poslove jer se tako iskazujem!

U najnovijoj emisiji Happy televizije „Prelo u mom sokaku“ gost je bila Vera Majstorović čije vredne ruke prave najlepše vezove na narodnim nošnjama i haljinama Tim kreativnim i jako zahtevnim poslom za koji je potrebna velika ljubav Vera Majstorović se bavi već 30 godina.

Poznate ruže koji vi radite uočio je jedan poznati modni kreator iz inostranstva i one su se našle na njegovim kreacijama u modnoj kolekciji. Koliko vama treba vremena za jednu haljinu, da bi ona bila spremna za nošenje sa svim svojim ukrasima.

Videli su moj rad na haljini u prodavnici koja se nalazi na Slaviji. Garderobu i vez koji radim im se dopao pa su to primenili na svojoj kolekciji. Jednu lepu haljina moram da radim od tri do sedam dana, po nekoliko sati dnevno. Ljubav prema vezu mi je usadila baka, jer mama nije mogla zbog mnogo obaveza koje je imala. Ja volim kreativne poslove jer se tako i iskazujem. Sama crtam svoje motive i vezem šare i zlatovez – rekla je naša gošća Vera Majstorović

Happytv.rs
Foto: Flickr/Vera Majstorović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter