Izvor:
30.09.2018 u 10:30
0

Srpska olimpijska vicešampionka gošća emisije „Prelo u našem sokaku“! (FOTO)

Ivana Maksimović Anđušić uspešna je sportiskinja i reprezentativka Srbije u streljaštu

Beleži zapažene uspehe države u juniorskim i seniorskim kategorijama. a kasnije i na međunarodnim takmičenjima. Bila je nosilac zastave Srbije na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igrara 2016. godineu Riju.

Uspešna reprezantativna gpstujući u emisiji "Prelo u našem sokaku" podelila je sa auditorijumom televizije Hepi iskustva bavljenja ovim sportom:

– Streljaštvo na početku nije bilo moj fah, ali kako mi je otac vice šampion u ovom sportu, a majka trener, geni su predusili. SVe vreme se trudim da kultivišem svoj temperament, jer sam po priodi veoma impulsivna, a za streljaštvo je neophodni biti staložen – počeka je Ivana svoje izlaganje, a potom objasnila ono što mnoge interesuje, o čemu razmilja dok se priprema za pucanj:

– Uglavnom ni o čemu. U tom trenutku neophodno je uklopiti tri tehnike. To je tehnika disanja, nišanjenja i opaljivanja. Mnogo je teško istovremeno spojite te tehnike i tih nekoliko sekundi ostati miran – objasnila je sportistkinja.

U skladu sa temom koja se neprestano provlači kroz medije. borbe protiv nasilja nad ženama, Ivana je dala svoje mišljenje – koliko je bitno da žena umre da se odbrani:

– Po mom mišljenju, svaka žena bi trebalo da zna da se odbrani, najpre zbog svoje sigurnosti. Tim povodom, pozivam sve žene da dođu u streljanju – rekla je.

Happytv.rs
Foto: Facebook/RobertRobi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter