Izvor:
17.11.2018 u 11:47
0

REPREZENTATIVKA SRBIJE U STRELJAŠTVU U „PRELU U NAŠEM SOKAKU“:  „Dok vas služi ruka i oko možete se baviti ovim prelepim sportom“!

U najgledanijoj vikend emisiji "Prelo u našem sokaku" gost je bila Bobana Veličković Momčilović reprezentativku Srbije u streljaštvu.

Bobana je učesnica Olimpijskih igara 2012. u Londonu i 2016. u Brazilu. Dvostruki je prvak Evrope u disciplini vazdušni pištolj 2010. i 2012. godine, član je Streljačkog kluba "Bor030" iz Bora.

Srbija je poznata po junacima muškarcima koji sun osili puške, a u streljaštvu većinu medalje sa velikih takmičenja donose žene.

Srpsko streljaštvo je izuzetno uspešno i pored ostalih sportova dičimo se i ovim sportom. Na poslednjim OI streljaštvo je bilo bez medalja, ja sam uspela da dođem do finala i nadam se da će na sledećim OI i takmičenjima odličja biti više– rekla je Bobana Momčilović Mitrović.

Streljaštvo je sport koji nema granice. Kada imate 30 godina u nekim sportovima ste na kraju karijere, a u streljaštvu se kaže da ste tek na početku.

Streljaštvo je dugovečan sport i ako bude bilo rezultata je ću biti još prisutna u ovom lepom sportu. Velika prednost streljaštva je ta što možete da budete dugo u sportu. Tačnije dok vas služi ruka i oko možete se baviti s njim – istakla je Bobana Momčilović Mitrović.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter