Izvor:
16.12.2018 u 10:43
0

„PRELO U NAŠEM SOKAKU“ U ČAJETINI: Srbija mora da ima što više sela, ulažemo u njih jer nam sela sve vraćaju!

„Prelo u našem sokaku“ vas vodi na sam vrh vrhova i što se tiče domaćinstva, kulture i turizma. Pravi domaćini, dobi ljudi i gorštaci nam dolaze iz grada Čajetine.

Opština Čajetina sastoji se od 24 opštine i nalazi u samom podnožju Zlatibora. U Čajetinu svi dolaze u goste.

Tako je i nama u studio u goste došao Miloje Rajković predsedsednik skupštine Opštine Čajetina.

Vi sve sami radite, ništa industrija, okrenuti ste turizmu, sve se radi u svrhu turizma.

Opština je uvećela svoj budžet za 100 puta. Domaći investitori dolaze i želimo da nam dođe što više gostiju, turista i sve ulažemo u infrastrukturu. Gradimo, pravimo, radi se „Gold gondola“, ne zaboravljamo sela, Srbija mora da ima što više sela, ulažemo u njih jer nam se sve vraća iz sela – rekao je Miloje Rajović.

Na Zlatiboru su napravljene sve tipske kuće u etno duhu. Vodite računa da je izgradnja u skladu sa prirodom.

Sa Arhitektonskim fakulttom smo napravili plan gradnje i tako i radimo. Sve se gradi u samom centru, a ako želite da odete u prirdu u prirodi ste za pet minuta. Svuda okolo su poljene, brda, šume i zelenilo. Pored ostalog radimo na sistemu za preradu otpadnih voda i vraćamo je čistu u reku Rzav koje se uliva u Drinu i na taj način doprinosimo Drini da bude čista – istakao je Milivoje Rajković.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter