Izvor:
28.01.2019 u 14:18
0

DIREKTOR RARIS-A VLADANA JEREMIĆA U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: „Imamo nekoliko projekata koji se dešavaju na Dunavu, koridor 7, a mi inače vrlo malo koristimo Dunav za transport!“ (VIDEO)

U emisiji "Prelo u našem sokaku" sa poznatim voditeljskim parom Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem ugostili smo direktora turističke web platforme RARIS – Vladana Jeremića.

Imate puno projekata u okviru RARIS-a, koji se zalaže za razvoj Istočne Srbije, šta se dešava sve u Zaječaru?

– Ja bih naglasio, za naš region da smo mi bogatstvo različitost. Ako želite da skijate na najvišem vrhu ili da pecate malo do Dunava to možete lako učiniti iz Zaječara. Turizam se razvija infrastrukturno, time što se ulaže u puteve i gradnju, a u njega ulaže lokalna samouprava i uprava. Mi smo region na dva važna koridora, koridor 4 i koridor 10, koji prolaze duž puta Zaječar – Paraćin pa se otvara put i ka Nišu. Imamo nekoliko projekata koji se dešavaju na Dunavu, koridor 7, a mi inače vrlo malo koristimo Dunav za transport. Mi imamo porast broja turista i to iz Rumunije i Bugarske koji dolaze na Dunav. Mi radimo i još na deponiji otpada, radimo reciklažu otpada i znamo koliki je to problem u Srbiji. Mi ćemo od sada u Zaječaru raditi reciklažu onako kako se to radi i u Evropi – rekao je Vladan Jeremić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter