Izvor:
18.04.2019 u 12:53
0

ZORAN ĆORLOMANOVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Obrenovac je grad kulture!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" ugostili smo predstavnike opštine Obrenovac. Voditeljski tandem Uroš Davidović i Bojana Ristivojević razgovarali su sa gostima o aktuelnostima u Obrenovcu.
Kada je reč o kulturnim dešavanjima, tu je jedna aktuelnost. Obrenovac je pre mesec dana dobio pozorište!

U ovo vreme, jedna izuzetna hrabrost. Posle naše inicijative, formirano je poluprofesionalno pozorište. Obrenovac je grad kulture! U Obrenovcu postoji pet diplomiranih akademskih glumaca koji se trude da naprave početni repertoar. Sa razvojem privrede, poljoprivrede, industrije…mi, koji se bavimo kulturom, se nadamo da ćemo stvoriti jednu "bazu" da ta kultura bude još bolja i na nekom većem nivou nego što je sada – istakao je član Veća zadužen za kulturu, gospodin Ćorlomanović.

Obrenovac je opština koja može da se pohvali brojnim manifestacijama.

Obrenovac je na svojoj Skupštini doneo odluku da postoji 6 manifestacija od opšteg interesa. Svakog prvog januara dešava se manifestacija "Obrenovac-grad otvorenog srca". Zatim, imamo manifestaciju koja se priprema za 21. april to je tradicionalni moto susret, gde počinje moto sezona na teritoriji Srbije. Sve se odigrava na prostoru našeg izletišta "Zabran", očekujemo oko 500 bajkera iz regiona. Sledeća manifestacija je "Dečiji festival folklora", gde naših 7 kulturno umetničkih društava u goste dovode svoje prijatelje iz okoline i regiona. Zatim, sledi "Obrenovačko leto" ove godine od prvog jula do prvog septembra. Posle "Obrenovačkog leta" jesu "Međunarodni susreti folklora" koji već 10 godina bitišu na teritoriji opštine Obrenovac – poručio je Ćorlomanović.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter