Izvor:
24.08.2019 u 12:03
0

MILOJE OSTOJIĆ NAJAVIO KOLAŽNI FESTIVAL KOMEDIJE U EMISIJI PRELO U NAŠEM SOKAKU: „Nušićijada je pravi ivanjički brend!“

Gosti emisije Prelo u našem sokaku bili su Miloje Ostojić, organizator Nušićijade, kao i volonterka festivala Isidora Sofijanić, koja je nosila jedan od kostima iz Nušićevog perioda. Godišnji festival komedije u Ivanjici ima veliku tradiciju, s obzirom da je prvi put održan davne 1968. godine, od tada ovaj festival pleni i okuplja publiku različitim kulturno-umetničkim sadržajima.

– Nušićijadu najčešće otvaramo šaljivom utakmicom, u čast kultnog filma "Više od igre" koji je sniman u Ivanjici, i svečanim defileom učesnika. Ove godine je jubilej deset godina obnovljenog festivala tako da smo napravili akademiju da bismo dodelili nagrade ljudima koji su značajni za nastanak festivala. Tu ima najviše predstava, izložba, izložbi i scena – rekao je Miloje Ostojić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter