Izvor:
14.09.2019 u 12:45
0

SNEŽANA RADOJČIĆ PREDSTAVILA KULTURNE MANIFESTACIJE LAJKOVCA: „Ulica otvorenog srca“ prikupila mnogobrojne simpatije!

Predstavnica Kulturnog centra "Hadži Ruvim", Snežana Radojčić, predstavila je mnogobrojne kulturne manifestacije koje se organizuju u Lajkovcu svake godine.

– Baziraćemo se na ono čime se danas bavimo. Pored redovnog programa koji kulturni centar organizuje svakog meseca za naše sugrađane, Kulturni centar je organizator i domaćin tradicionalnih manifestacija. Najznačajnija manifestacija je "Dani Lajkovca" i to je kulturno-zabavna manifestacija koja se organizuje svake godine, krajem jula uz podršku lokalne samouprave. U manifestaciji učestvuju i druge važne ustanove opštine "Lajkovac". Ono što bih ja istakla i što Kulturni centar organizuje jesu koncerti. Kod nas su gostovale velike muzičke zvezde naše scene. "Dani Lajkovca" se organizuju povodom gradske slave Ognjena Marija i poslednji koji su gostovali kod nas su: Leksington bend i Dženan Lončarević. Takođe bih izdvojila i ovogodišnju dečiju manifestaciju "Ulica otvorenog srca". Ona se takođe organizuje uz pomoć lokalne samouprave, u decembru i mogu reći da je ona za ovaj kratak period dobila mnoge simpatije, ne samo najmlađih sugrađana kojima je ona namenjena, već i starije populacije – rekla je Snežana Radojčić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter