Izvor:
12.10.2019 u 10:23
0

JASNA DRAGOJEVIĆ ISKRENO O TURIZMU MIONICE: Imamo muzej pod OTVORENIM NEBOM koji morate posetiti!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bila je Jasna Dragojević, koja je predstavila sve čari turizma Mionice i pozvala sve da lično dođu i uvere se.

– Ja bih rekla dobro došli u Mionicu i upravo to jeste receptualni turizam, dolazni turizam. Ono što je ideja opštine Mionica jeste da što veći broj gostiju u budućnosti dolazi u naš kraj kako bi videli sve lepote koje ste imali prilike da vidite danas tokom pokrivalica. Na prvom mestu kao što ste i sami rekli jeste rodna kuća vojvode Živojina Mišića. To je naš najveći brend. Tokom priloga čuli ste o zadružnom životu, to je nešto što je novo u Mionici. Muzej vojvode Živojina Mišića postaje muzej pod otvorenim nebom. Posetioci koji dođu mogu čuti istorijsku priču, ali takođe se upoznaju sa našim starim vrednostima, starim zanatima.

Takođe je dodala da neguju tradiciju i da žele Mionicu predstaviti na jedan inovativan način.

– To smo upravo uradili u rodnoj kući vojvode Živojina Mišića. U Mionici smo kreirali niz novih turističkih proizvoda od kojih je upravo jedan rad na selu, rad sa meštanima. To je trend koji postoji u svetu. Mnogi od nas žive u gradovima i nemaju priliku da vide sve ono što se nekada radilo. To je receptualni turizma, da deca i odrasli iz grada dođu u naš kraj i da se upoznaju sa načinom života.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter