Izvor:
13.10.2019 u 11:09
0

VLADIMIR JEVTOVIĆ NAJAVIO SAJAM LOVA, RIBOLOVA I SEOSKOG TURIZMA: Pozivam sve da nam se pridruže ove godine i budu deo ove NEVEROVATNE manifestacije!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bio je direktor turističke organizacije Trstenik, Vladimir Jevtović, koji je predstavio popularno Udruženje lovaca, kao i Sajam lova, ribolova i seoskog turizma.

– Trstenik ima neverovatnu dugu lovnu tradiciju. U Trsteniku postoji lovačko udruženje koje je prošle godine slavilo 120. godina postojanja. Ono što se tokom godina menjalo jeste ime i broj članova, tako da je sada jedna od najbrojnijih lovačkih udruženja u Srbiji. Ima preko 1500 registrovanih lovaca. Što se tiče divljači i lova, svako ko dođe u Trstenik ne mora da brine. Sa obzirom na to da imamo bogat fond divljači i veliki broj lovaca, ribolovaca, razvijamo i seoski turizam. Logično je bilo da jedna ovakva manifestacija, tj. jedan ovakav sajam se održi, Sajam lova, ribolova i seoskog turizma. Ovo je osma manifestacija po redu i ove godine će se održati u periodu od 19. Do 21. oktobra u Likovnom salonu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter