PREDSEDNIK OPŠTINE LAPOVO: "Težimo ka BOLJEM, raspolažemo zemljom u SVOJOJ imovini!" (FOTO)

"Prelo u našem sokaku", emisija koja svakog vikenda prikazuje znamenitosti naše prelepe Srbije, ali i gradove koji su vredni pažnje. I ovog vikenda, nismo izostavili da prikažemo koliko naša zemlja vredi, a sa njom i jedna varošica u Šumadijskom okrugu, pokraj Velike Morave - Lapovo.

Gost emisije bio je Boban Miličić, predsednik pomenutog mesta, tačnije opštine Lapovo. Miličić je napomenuo kako iz dana u dan ovo mesto "raste" te i da ne prestaju da rade na tome da se svakodnevnim ulaganjem postignu rezultati. 

- Mi se svojski trudimo da uspemo ka našem putu. To se vidi u infrastrukturnim projektima koje smo pokrenuli. U toku su radovi i mi ćemo se tek boriti za naše prelepo mesto. Lapovo je varoš kroz koju svi veliki putevi prolaze kroz njega. Imamo jedan heliodrom, te ne bi bilo čudo da se izgradi i aerodrom. Bogom danu imamo lepu geografsku poziciju i sređujemo put Lapovo-Kragujevac, ali i BG vozom ljudi mogu u našu prestonicu. Velika Morava je naše mora. Izlaz za Batočinu je u Lapovu, a to je ono što našim susedima veoma znači. Sa desne strane Velike Morave nalazi se šest manastira, a to je za nas mala Sveta Gora. Lapovo ima veoma razvijenu industriju, skoro veličine samog naselja. Imamo još planova za izgradnju . - istakao je predsednik ove opštine i napomenuo da su mnogi planovi u toku svoje pripreme, te i da se mora dovršiti sve započeto, ali sa primesama noviteta:

- Mi raspolažemo zemljom u svojoj imovini i u pregovorima smo sa mnogim kompanijama. Nama je cilj da sa izgradnjom fabrike za prečišćavanje otpadnih voda povežemo Lapovo na čitavu mrežu, te infrastrukturno izgradili most. - dodao je Milikić za emisiju Happy televizije. 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro