KULTURA JE BITNA ZA JEDAN GRAD: Direktorka KC u Velikom Gradištu pohvalila svoje mesto! (FOTO)

 

Gost nedeljne emsiije "Prelo u našem sokaku", bila je Branislava Veličković, direktorka Kulturnog centra "Vlastimir Pavlović Carevac" u Velikom Gradištu. Ona je gostujući u emisiji istakla kvalitete ovog grada, ali i napomenula koliko je bitno umetničko stvaralaštvo za ovaj grad, koji je i sam po sebi sedište kulture, umetnosti i svega lepog. 

- Mi imamo veliku sreću da pored prilodnih lepota, čuvamo sećanje na umetnika Vlastimira Pavlovića Carevca ali i na Žanku Stokić. Violinista je čuvao muziku od zaborava, a sada je on nama dao zaduženje da čuvamo sećanje na njega. On je pored violiniste bio i pedagog pevača. Naše pozorište ima i dečije pozorište i veliku scenu. Organizuje se festival „Štap i kanap“ svake godine koje okuplja pozorišta koja su uložila veliki napor i rad u sebe. - napomenula je direktorka ovog centra za kulturu. 

Ona je takođe napomenula da je stanovništvo Velikog Gradišta veoma naklonjeno kulturi i da se grad izrazito ponosi što se ljudi u velikom broju interesuju za seksije koje se održavaju u Kulturnom centru "Vlastimir Pavlović Carevac" .

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro