Izvor:
01.09.2016 u 03:06
0

„OVO MORA BITI LIČNA MISIJA SVAKOG OD NAS“: Vučić primio pacijente koji čekaju TRANSPLANTACIJU ORGANA (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je pacijente koji su na listi čekanja za transplantaciju organa i koji su poslednjih meseci lideri kampanje "Najvažniji poziv u životu".

Sedmoro pacijenata sa liste čekanja za novi organ ukazalo je premijeru na probleme svih onih kojima je novi organ jedini spas i predočilo potrebu donošenja novog Zakona o presađivanju ljudskih organa u svrhu lečenja, koji donosi novinu – pretpostavljenu saglasnost za sve punoletne građane Republike Srbije, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Vučić je najavio i ličnu podršku novom Zakonu jer, kako je rekao, činjenica da imamo samo tri donora na milion stanovnika – govori da dosadašnje mere nisu dale željene rezultate.

Više o tome pogledajte u prilogu "Telemastera":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter