Izvor:
24.08.2019 u 20:47
0

SASTANAK VUČIĆA I MATEMATIČARA STOJANA RADENOVIĆA: Evo kako naši naučnici u svetu mogu omogućiti bolji položaj univerziteta u Srbiji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa jednim od najcitiranijih matematičara sveta, profesorom Stojanom Radenovićem, zahvaljujući kojem je Beogradski univerzitet u prethodnom periodu bio na višoj poziciji prestižne Šangajske liste. Na sastanku je predloženo da se naučnici koji rade na inostranim univerzitetima finansijski podstaknu da svoje radove potpisuju za srpske univerzitete. To će ubuduće činiti i profesor Radenović koji trenutno potpisuje radove za univerzitet kralj Saud u Saudijskoj Arabiji.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter