Izvor:
01.10.2019 u 00:49
0

POMEN NA CENTRALNOM GROBLJU U ČAST TOME ZDRAVKOVIĆA: Godišnjica od odlaska velikog boema! (VIDEO)

Porodica, prijatelji i kolege legendarnog muzičara Tome Zdravkovića okupili su se na Centralnom groblju u Beogradu, na pomenu povodom 28. godina od njegove smrti. Kao i svake godine, na današnji dan među prvima je na groblje iz Toronta stigla, Tomina udovica, a zatim i mnogobrojne Tomine kolege.

Među njima bili su i Bora Drljača, Zoran Kalezić, Beki Bekić, Bane Mojićević, Rade Jorović, Milan Đurđević. Okupljeni su doneli cveće i upalili sveće u znak sećanja na jedno od najvećih imena narodne muzike. Podsetimo, karijeru je gradio u Beogradu, a priča se da je uvek pomagao mladim kolegama, jer je znao kako su teški počeci. Izdao je više od 20 albuma i 30 singlova. Najveći boem srpske i jugoslovenske muzike ostavio je iza sebe brojne hitove koji se i danas čuju poput "Dotak’o sam dno života", "Danka", "Tužno leto" i mnoge druge.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter