Izvor:
22.10.2019 u 14:48
0

RAKOVICA: Industrija motora Rakovica AD prodata! (VIDEO)

Industrija motora Rakovica AD prodata je za 9 miliona 160 hiljada evra. Industriju motora Rakovica koja je u stečaju, kupio je konzorcijum koji čine Institut za izgradnju grada i akcionarsko društvo "Hempro" iz Beograda.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika je 30. septembra organizovala prodaju metodom javnog prikupljanja ponuda. Vrednost Industrije motora procenjena je na oko 2,93 milijarde dinara, a prihvaćena je ponuda u visini od milijardu i sto miliona dinara, što je oko 9 miliona 160 hiljada evra.

Kupljeno je sedam pogona, magacini, skladišta površine 75.997 kvadratnih metara, i drugi objekti. U paketu je i celokupna oprema fabrike za proizvodnju motora, traktora i kabina, alati i zalihe materijala za proizvodnju. Industrija motora Rakovica je nekadašnji proizvodni gigant, kada je upošljavao više od 7.000 radnika.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter