Izvor:
25.10.2019 u 18:37
0

ZLOČIN IZ STRASTI: Upucao bivšu dragu, pa sebi presudio!

Teško su ranjene dve osobe u pucnjavi u jednoj pekari u Beogradu na Čukaričkoj padini, u Radničkoj ulici. Prema nezvaničnim informacijama, 37-ogodišnju Gordanu K. radnicu u pekari, upucao je bivši ljubavnik A. H. star 60 godina, jer je raskinula vezu sa njim. Mediji prenose da je naoružani muškarac upao pekaru u kojoj Gordana radi godinama, počeo da lomi sve pred sobom, a zatim je pucao u nju, a onda sebi u glavu.

Napad se dogodio nešto pre podneva. Takođe prema nezvaničnim informacijama, radnica u pekari je bila komunikativna, a muškarac koji je pucao i pokušao da izvrši samoubistvo – davao je znake života kada su stigle ekipe Hitne pomoći.

Prebačeni su u Urgentni centar.

happytv.rs
Foto:
Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter