Izvor:
26.10.2019 u 17:54
0

DOŠAO JE KRAJ MIHOLJSKOM LETU! Pripremite jesenju i zimsku garderobu!

Tokom sledeće radne nedelje reći ćemo zbogom Miholjskom letu, zato pripremite ponovo jesenju i zimsku garderobu. Kraj je visokim temperaturama od srede. Meterorolozi najavljuju početak prave jeseni, pad temperature i pogoršanje vremenskih prilika, tako da će nam kišobrani u torbama biti preko potrebni. Za sada u Srbiji na planinama nema snega rekao je za našu televiziju meteorolog Đorđe Đurić i dodao da je ista situacija i u regionu.

Leto se ove godine zadržalo i u oktobru. Miholjsko leto je pored sunčanih dana donelo i temperature do 29 stepeni, pa je i vikend topao, ističe Đurić.

Od početka sledeće nedelje stiže nam prava jesen koja donosi, kaže Đurić, jače zahlađenje i kišu.

Sneg na planinama je normalna vremenska prilika za ovo doba godine. Za sada ga nema ni na jednoj planini u Srbiji kaže Durić, ali će se planinski vrhovi zabeliti već od srede i četvrtka.

Happytv.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter