Izvor:
29.10.2019 u 22:03
0

PRVI DAN OSTATKA NJIHOVIH ŽIVOTA: Potresan snimak Slavice Burmazović koja se napokon susrela sa svojom decom! (FOTO, VIDEO)

Majka Slavica Burmazović je posle četiri godine agonije i čekanja, videla svoju decu i zagrlila ih i to u – Beogradu. Vraćena su joj u Srbiju. Decu je otac, odnosno njen bivši suprug, pre četiri godine na prevaru oteo i odveo prvo u Tursku, a zatim u Iran. Danas su joj njena deca vraćena, i stigla su u Beograd. Avion sa troje otete Slavičine dece sleteo je na aerodrom ‘’ Nikola Tesla ‘’ nešto posle 10 sati pre podne. Njena deca danas imaju osam, 14 i 15 godina, a susret sa njima bio je veoma dirljiv i emotivan.

Deca su stigla na beogradski aerodrom u organizaciji Ministarstva spoljnih poslova Srbije, a Slavica kaže da je za tu neizmernu sreću zahvalna ministru Ivici Dačiću i ambasadoru Srbije u Iranu Draganu Todoroviću. Dačić je poručio da je srećan što je završena epopeja četiri godine dugih razgovora i da je zahvalan iranskom minsitru spoljnih poslova koji je lično intervenisao da se problem reši.

Dodao je da je decu dopratio ambasador Srbije u Iranu Dragan Todorović, jer durgačije nije moglo, te dodao da je vlada, uz odobrenje predsednika Srbije Aleksandra Vučić, želela da pomogne na svaki način, pa i da pošalje svoj avion, ali da to nije bilo moguće i da se sve završilo uz posredovanje iranskog ministra spoljnih poslova.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter