Izvor:
28.11.2019 u 22:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. NOVEMBAR: Umereno do potpuno oblačno i malo svežije!

U Srbiji u petak umereno do potpuno oblačno i malo svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom, a ponegde se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 13 do 17°C.

U Beogradu u petak umereno do potpuno oblačno i malo svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 15°C.

U Srbiji u subotu oblačno i osetno hladnije sa kišom, u planinskim predelima iznad 800 metara sa susnežicom i snegom. Pre podne u Vojvodini, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije razvedravanje. Maksimalna temperatura od 7°C na severu do 13°C na jugu Srbije, tokom dana u padu. U nedelju ujutro vedro, uz mraz, ponegde i uz maglu. Tokom dana sunčano, ali hladno, maksimalna temperatura od 4 do 8°C. U toku večeri naoblačenje, a jugoistočni vetar u pojačanju. U ponedeljak jače naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura od 5°C na severu do 11°C na jugu Srbije, Krajem dana i tokom noći kiša će preći u susnežicu i sneg. U utorak razvedravanje, još tokom prepodneva na jugu i jugistoku sa kišom i snegom. Vetar u slabljenju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter