Izvor:
02.12.2019 u 04:12
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 2. DECEMBAR: U Beogradu posle podne jače naoblačenje sa kišom!

U Srbiji oblačno. U toku jutra u severnim predelima Vojvodine, u toku preodneva u severnim i zapadnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Posle podne vetar u slabljenju i u skretanju na severozapadni, a temperatura će biti u padu, pa će kiša prvo u planinskim predelima preći u sneg. Na severu Vojvodine očekuje se prestanak padavina i razvedravanje. Jutarnja temperatura od -3°C na jugu do 3°C na sevru i zapadu Srbije, a maksimalna dnevna od 5°C na severu do 9°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu nakon oblačnog i suvog jutra i prepodneva, posle podne jače naoblačenje sa kišom. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 3°C, maksimalna dnevna 7°C. U toku večeri i noći jače zahlađenje, a kiša će preći u susnežicu i sneg.

U utorak u Vojvodini sunčano i hladno. U ostalim predelima Srbije biće oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Pre podne u severnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije prestanak padavina i delinično razvedravanje. Maksimalna temperatura od 2°C na jugu do 6°C na severu Srbije. U sredu i četvrtak suvo, tmurno i veoma hladno, ponegde i sa maglom tokom celog dana, dok se u toku jutra očekuje mraz. Maksimalna temperatura od 0 do 5°C. U petak toplije, uz naoblačenje sa jugozapada, a ponegde se očekuje i slaba kiša. Maksimalna temperatura od 4°C na severozapadu do 12°C na jugoistoku Srbije, u Negotinskoj Krajini tmurno i maglovito, temperatura od 1 do 3°C.

Usled očekivane biometeorološke situacije hroničnim bolesnicima se savetuje opreznost. Promenljivo raspoloćenje, glavobolja i nesanica su moguče meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter