Izvor:
10.12.2019 u 02:56
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 10. DECEMBAR: U utorak oblačno sa kišom!

U Srbiji u utorak oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Vetar u toku jutra slab, jugoistočni, tokom dana u skretanju na jak severozapadni. Minimalna temperatura od 2 do 6°C, maksimalna dnevna od 6 do 10°C.

U Beogradu u utorak oblačno sa kišom. Vetar u toku jutra slab, jugoistočni, tokom dana u skretanju na jak severozapadni. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 8°C.

U sredu na severu Srbije suvo, u ostalim predelima oblačno sa slabom kišom i susnežicom, na planinama sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 2 do 6°C. U četvrtak i petak promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Maksimalna temperatura od 5 do 11°C. U noći između petka i subote i u subotu ujutro naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Za vikend razvedravanje i biće toplije, a u nedelju i sunčano.

Relativno nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima. Reumatski bolovi i poremećaj sna su očekivani kao meteoropatske reakcije. Pažnja se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter