Izvor:
14.12.2019 u 20:51
0

NOVI PROPISI O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE: Za zdraviju životnu sredinu potrebno ulaganje i do sedam MILIJARDI evra! (FOTO, VIDEO)

Za zdraviju životnu sredinu Srbiji je u kratkom roku potrebno je ulaganje između pet i sedam milijardi evra, dok bi u naredne dve do tri decenije ulaganje moglo da bude i blizu 15 milijardi evra, procene su ministarstva zaštite životne sredine.

Nacionalna asocijacija za lokalni ekonomski razvoj (NALED) formirala je Savez za zaštitu životne sredine kako bi se pomoglo u daljoj reformi ekoloških politika u čemu će im, kako ističu, ključni partner biti ministarstvo ekologije.

Ministarstvo je najavilo Srbiji treba izgradnja 359 sistema za preradu otpadnih voda, što je oko pet milijardi evra i da bi za infrastrukturu za preradu čvrstog komunalnog otpada trebalo uložiti do dve milijarde evra.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter