Izvor:
14.12.2019 u 21:13
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. DECEMBAR: U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo! (FOTO, VIDEO)

U Srbiji jutro vedro i hladno, u dolinama i kolinama sa maglom, a ponegde i sa slabim mrazem. Tokom dana biće pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 5°C, maksimalna dnevna od 10 do 16°C.

U Beogradu nakon vedrog i hladnog jutra, u delovima grada i sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimana dnevna 14°C.

U Srbiji narednih dana pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće i preko 15°C, a ponegde i do 18°C. Sredinom sedmice očekuje se povećanje oblačnosti, a u četvrtak jače naoblačenje, ponegde sa kišom. Biće i dalje veoma toplo za ovo doba godine.

Na većinu hronično obolelih biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj. Osobama sa kardiovaskularnim tegobama se i dalje savetuje izvestan oprez.Tokom jutarnjih časova, u predelima sa maglom, tegobe mogu imati astmatičari. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolja i razdražljivost. Preporučuje se umerena fizička aktivnost, kao i adekvatno odevanje u skladu sa termičkim uslovima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter