Izvor:
25.07.2016 u 19:16
0

KADA MLADI PREUZMU STVAR U SVOJE RUKE: Da li je kozarstvo unosan biznis? (VIDEO)

U našoj zemlji je veoma teško doći do posla to je poznato svima. Ali, kako izgleda kada mladi ne sede skrštenih ruku i kada se odluče da pokrenu svoj biznis može da se vidi na Jeleninom primeru.

Visokoobrazovana mlada devojka koja nije uspela da nađe posao u svojoj struci, odlučila je da se bavi kozarstvom. Iako je u početku bilo teško, Jelena sada ima oko stotinjak koza i mleko koje se proizvodi na njenoj farmi danas otkupljuje većina mlekara u Srbiji.

Jelena je odlučila da se posveti kozarstvu jer kaže da je kozje mleko pola hrana, pola lek, a pritom je veoma deficitarno zanimanje u Srbiji.

Njenu priču pogledajte u prilogu Telemastera:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter