Izvor:
18.09.2019 u 11:13
0

STIŽE NOVI FATALNI TURČIN: ZBOG NJEGA ŽENAMA ŠIROM REGIONA KLECAJU KOLENA!

Nova turska serija 'Kazna' koja prati napetu priču o uspehu, ljubavi i novcu u gradu Istanbulu, u kojem su bogatstvo i moć jedini pokazatelji uspeha, a glavnu ulogu igra bivši model i košarkaš koji je starijim ulogama već zaludeo žene.

U seriji "Kazna" koja će se emitovati na domaćim kanalima bivši model i košarkaš, İbrahim Çelikkol (36) glumi Alija Nedžata Karasa, moćnog mladog poslovnog čoveka kojem je jedino istinski stalo do uspeha te je u stalnoj potrazi za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. Najsretniji je kad je na rubu smrti.

Fatalni İbrahim Çelikkol, koji je u seriji utjelovio tog ovisnika o adrenalinu, rođen je na Valentinovo 1982., u turskom gradu İzmitu. S 18 godina, kad mu je preminuo otac, se s obitelji, majkom i dve sestre preselio u Istanbul. Do tada je bio potpuno nezainteresovan za školu, za razliku od njegovih sestara koje sve imaju fakultetsku diplomu. Nakon smrti oca osećao se odgovornim za obitelj pa je radio razne poslove, a najbolje je zarađivao od manekenstva. Iako je počeo profesionalno igrati košarku, od nje je morao odustati nakon iznenadne smrti oca kako bi se mogao brinuti za obitelj.

Iako nikada nije razmišljao o glumi kao životnom pozivu, glumačka karijera je započela kada je 2008. stigao na audiciju za seriju Pars Narkoterör. Kaže da je stigao potpuno nepripremljen, ali je oduševio producenta Osmana Sinavu koji ga je odmah uzeo pod svoje. Hrvatskoj publici poznat je po ulogama u seriji "Milost" i mini-seriji "Pad Carigrada", a jednu od najpoznatijih uloga ostvario je u seriji "Iffet".

Iako o privatnom životu ne govori mnogo, ne krije da voli žene. Najviše mu se sviđaju vesele, zabavne i samouvjerene, ali sigurno bi morale voleti prirodu i životinje baš poput njega. Ibrahim se ne odvaja od svojih ljubimaca pasmine Kangal, turskih pastirskih pasa, a želja mu je jednog dana otvoriti sportsku školu i biti košarkaški trener, kada već nije uspio ostvariti košarkašku karijeru. Iako nije sportaš, svejedno mora biti u formi zbog uloga pa se hvali kako svakog dana ustaje u šest zbog odlaska na trčanje.

Izvor: 24h
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter