Izvor:
22.02.2019 u 14:43
0

NOVA DOMAĆA HUMORISTIČNA SERIJA: ,,Vrata do vrata“ uskoro na malim ekranima!

Nova domaća humoristička serija "Vrata do vrata", u kojoj će, između ostalih, igrati glumci Zoran Cvijanović, Maja Mandžuka i Nebojša Ilić, biće premijerno emitovana u ponedeljak, 25. februara, na novom kanalu Telekoma "SuperStar TV".

Radnja se odvija u jednoj naizgled običnoj zgradi, u koju su novinari imali priliku da "zavire", budući da je u zajedničkom dvorištu stanara održana promocija nove serije, koja će, kažu, publici dočarati svakodnevicu komšijskih odnosa.

Glumac Zoran Cvijanović, koji u seriji igra upravnika zgrade Miloša Gazivodu, kaže da je tradicija srpskog humora kada su komšijski odnosi u pitanju najbolje prikazana u predstavi Radovan treći – kada dve porodice zarate, sukob se prenosi sa generacije na generaciju i to traje vekovima, ne oprašta se i ne zaboravlja.

– Dok u našoj zgradi žive ljudi koji se špijuniraju, nameštaju, podmeću, ogovaraju, sačekuju, ali nisu zlopamtila, pa se onda i vole, praštaju, žive zajedno i nekako im je lepo – objašnjava Cvijanović radnju nove serije.

Navodi da će za glumce biti najveći kompliment ako gledaoci prateći radnju serije kažu "voleli bismo da živimo u toj zgradi".

Cvijanović je pokazao novinarima dvorište gde se stanari druže, njihovu zajedničku radionicu, ulaz u zgradu i hol sa sandučićima, dok se, kaže, radnja dešava na drugom, trećem i četvrtom spratu.

Na trećem spratu živi porodica Petrović, opisuje Cvijanović, koju igraju Nebojša Ilić i Katarina Marković i njihov sin Dušan, koga igra Dimitrije Zlatanović. Prekoputa njih su Sibinovići i Bešlići koje igraju Jelena Jovičić i Nemanja Oliverić i njihov sin Lav koga igra Pavle Orić.

– Mnogo smo srećni što su nam se pridružili Dimitrije i Pavle, pošto su jako talentovani i duhoviti i mnogo nam pomažu u seriji – rekao je Cvijanović.

Među stanarima su i dva studenta koje igraju Uroš Jakovljević i Dominik Čičak, i Maja Mandžuka koja igra uspešnu ženu, advokaticu, koja, kaže Cvijanović, živi sama i trudi se da živi sama, ali joj ostali stanari zgrade to ne dozvoljavaju.

Naša osnovna ambicija je da budemo reizabrani, da ova Skupština stanara prođe makar još dva reizbora – rekao je Cvijanović.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija Vladimir Lučić najavio je da će se serija emitovati svakog radnog dana od 18.30 časova na SuperStar TV kanalu, koji je, kaže, pokrenut pre tri meseca i već je među 10 najgledanijih.

– Velika mi je čast što je ovakva glumačka ekipa prihvatila poziv i ušla u naš projekat izgradnje jednog kvalitetnog kanala. Biće nam drago da ćemo svakog radnog dana moći da pratimo zgode tog kućnog saveta i time doprineti kvalitetu našeg kanala – rekao je Lučić.

Producent serije je Dejan Karaklajić, a reditelji Vlada Aleksić i Marko Manojlović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter