20°C

Beograd

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.APRIL: Bikovi provedite više vremena u prirodi, Rakovi ne zapostavljajte privatni život zbog posla!

Ovan

Nemojte biti tvrdoglavi na poslu, saslušajte druge ljude. Imaćete pomoć neke mlađe ženske osobe. Nervozni ste jer sve ide sporije nego što ste zamislili.

Bik

Niste raspoloženi za rad. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću ili provedite više vremena u prirodi, to je dobro za Vas. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Zauzeti, izdvojite više vremena za voljenu osobu.

Blizanci

Budite praktični danas. Napeti ste zbog novčane situacije. Posao Vam je danas na prvom mestu. Razmislite o nekim idejama koje ste pre hteli da realizujete, sada je vreme za to.

Rak

Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Odličan je dan za saradnju sa drugima. Nemojte da se nervirate ako ne ide sve tako brzo kako ste zamislili.

Lav

Kolege Vam mogu biti od pomoći u poslu. Potrudite se da sve isplanirate i da budete tačni. Pazite na detalje. Nećete biti zadovoljni prilivom novca.

Devica

Ako ste u vezi, sve će biti idealno. Ako ste slobodni, onda se može pojaviti neka osoba koju znate duže vreme. Pomalo ste napeti, ali nemojte sebi da stvarate pritisak tako što želite da sve bude idealno na poslu.

Vaga

Ne raspravljajte se sa bliskim osobama ako ste nervozni. Izađite iz kuće, provedite neko vreme sa prijateljima ili u prirodi. Moguć je problem sa pritiskom.

Škorpija

Komunikativni ste. Moguć je kraći put, ne propuštajte priliku ako Vam se ukaže. Ako ne želite da idete negde van grada, posetite prijatelje.

Strelac

Danas je siguran priliv novca. Bićete prezadovoljni kako sve ide na poslu. Nemojte biti površni nego detaljni. Moguć je kraći put popodne.

Jarac

Danas je dan za šoping. Sjajno se osećate i sve Vam ide od ruke. Pozitivni ste i gledajte da takvo raspoloženje održite do kraja dana. Romantičniji ste nego inače.

Vodolija

Nemate dovoljno energije za sve što treba da odradite i niste srećni zbog toga. Odredite šta je najbitnije i držite se plana rada. Dobar je dan za završavanje obaveza.

Ribe

Nemojte da zapostavljati drage ljude zbog posla. Potrudite se da da platite račune na vreme. Nemojte da se preforsirate jer možete da ugrozite svoje zdravlje ako se premorite.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar