20°C

Beograd

ONE SU KAO MAGNET ZA MUŠKARCE: Žene ova tri znaka su vrlo uspešne kada je jači pol u pitanju!

Samopouzdanje je najjače oružje koje nam daje osećaj vrednovanja sebe i pomaže da nas drugi ljudi gledaju na pravi način i sa divljenjem.

Žene koje su samouverene lakše ostvaruju svoje poslovne ciljeve, a na privatnom planu muškarci im se lepe za prste.

Postoje osobe koje jednostavno mogu da osvoje muškarca koga god požele – bez grča na licu, glatko, brzo, kao da nikada ništa drugo nisu ni radile u životu.

Zapravo, deluju toliko samouvereno da ne znamo koliko im je vežbe bilo potrebno kako bi svladale umetnost zavođenja.

Vaga

Uvek ste okruženi raznim ljudima i tačno znate šta treba da preduzmete ili kažete. Velika ste zavodnica i obožavatelji i udvarači vas svuda prate.

Što više pažnje dobijate, više ste svesne da vam je osvajanje na prvom mestu.

Škorpija

Uvek ste u potrazi za novim i uzbudljivim situacijama. Volite pustolovine, te bežite glavom bez obzira od rutine u svakodnevici.

Zato, odajete utisak velike zavodnice. Naime, niko ne zna što ćete sledeće pomisliti. Ali, to ne znate ni ti! Danas je to možda flert sa zgodim konobarom, a već sutra ćete dati svoj broj telefona slatkom dečku sa partija.

Lav

Vrlo ste strastvene i uzimate šta god želite. Kad vas se neko svidi, bez problema preuzimate inicijativu. A kad započnete razgor, tačno znate koji je vaš sledeći potez. Pravi ste majstor zavođenja i čim vam neko upadne u oko želite da ga osvojite, a puni ste samopouzdanja.

Izvor: Stil
Foto: Luftika

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar