6°C

Beograd

Dnevni horoskop za sredu, 24. 7. 2019.

Ovan

Danas je dan za relaksaciju. Pokušajte ipak da ne zapostavite baš sve svoje obaveze. Budite odgovorni.

Bik

Nervozni ste. Nemate baš mnogo strpljenja za druge. Bićete zadovoljni prilivom novca.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa kolegama. Lepo ste raspoloženi, ali ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Budite vredni i poštujte rokove.

Rak

Imate previše obaveza. Moguće su neke veće greške, ali budite detaljni. Sve proverite više puta. Imate mogućnost za novu saradnju.

Lav

Danas Vam je posao veoma važan. Ne dozvolite da drugi umanjuju Vaše zasluge. Dajte svoj maksimum. Moguć je flert na poslu.

Devica

Veoma ste dobro raspoloženi i spremni za rad. Držite do sebe i ne činite previše usluga drugima. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer ćete onda biti pod stresom.

Vaga

Ne pokazujete kolegama kako se osećate. Veoma ste napeti. Mogući su problemi sa novcem i povećani troškovi.

Škorpija

Dobro se osećate. Vredni ste i sve Vam ide na poslu kako ste isplanirali. Ljudi sa kojima sarađujete mogu biti od pomoći.

Strelac

Imate previše obaveza, pa ste pomalo haotični zbog toga. Potrudite se da se posvetite boljoj organizaciji. Ne brzajte sa odlukama vezanim za posao.

Jarac

Iskoristite dan za zabavu i odmor. Gledajte omiljenu seriju, prijaće Vam relaksacija. Ugodite sebi malo više. Idite na masažu ili do frizera ako imate vremena.

Vodolija

Bilo bi dobro da se opustite sa porodicom, a ne da posao bude na prvom mestu. Bitno je da odradite primarne obaveze. Previše ste osetljivi. Ne primajte svaku kritiku previše lično.

Ribe

Komunikativni ste. Lako se dogovarate sa bliskim ljudima. Pokušajte da izađete u susret nekome ko traži pomoć od Vas. Pazite se malo više u saobraćaju.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar