17°C

Beograd

Dnevni horoskop za sredu, 21. 8. 2019.

Ovan

Imate utisak da partner ne pokazuje prava osećanja. Popričajte o svemu što Vas opterećuje. Budite otvoreni. Odličan je dan za druženje i zabavu.

Bik

Pozitivni ste, pa ćete lako ostvariti svaku saradnju sa svima. Moguć je kraći put. Bitno je da danas pripazite malo na troškove koje imate.

Blizanci

Udovoljite partneru. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Iskoristite šansu za napredak na radnom mestu, imaćete podršku nadređenog.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što niste dobro raspoloženi. Slobodni, ne znate šta da odlučite jer se dvoumite između dve osobe. Posvetite se obavezama i ne odlažite ih previše.

Lav

Osećate se iscrpljeno. Smetaju Vam drugi ljudi. Prijalo bi Vam da provedete više vremena sa voljenom osobom.

Devica

Sve ide sporije nego što ste zamislili. Dobar je dan za završavanje obaveza. Moguć je povećan stres, ali se potrudite da ne preuzimate na sebe previše zadataka da biste stigli sve na vreme.

Vaga

Posetite prijatelje. Ne zapostavljajte društveni život. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Pozitivni ste i zračite dobrom energijom.

Škorpija

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni Vašim radom. Budite detaljniji na poslu. Uradite samo ono što je prioritet, ne opterećujte se tuđim obavezama. Odmor Vam je neophodan.

Strelac

Veoma ste komunikativni i odlično raspoloženi. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Moguć je kraći put.

Jarac

Imate previše planova. Organizujte se bolje na radnom mestu. Moguć je pad imuniteta, uzimajte vitamine.

Vodolija

Pokažite svoja osećanja partneru. Ne zapostavljajte ga zbog obaveza koje imate na poslu. Posvetite više vremena i sebi i voljenoj osobi.

Ribe

Danas nemojte da se preforsirate. Nemate volju za rad, pa zato završite isplanirano. Popodne provedite u prirodi.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto: Facebook/horoskopskiznak

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar