30°C

Beograd

Dnevni horoskop za petak, 30. 8. 2019.

Ovan

Odlično ste raspoloženi. Uživate u vezi sa partnerom. Bitno je da se organizujete bolje da biste sve obaveze završili na vreme.

Bik

Potrebno Vam je da sve držite pod kontrolom na poslu. Nemojte biti prezahtevni prema drugim ljudima. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva. Ako ste zauzeti, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Blizanci

Mnogo radite, ali Vas to čini srećnim. Pokušajte da se ubrzate da biste sve stigli na vreme. Izdvojite vreme za odmor.

Rak

Nemojte da trošite previše novca, budite umereni. Svaki problem na poslu ćete danas lako rešiti, bez većih prepreka. Iskoristite dan za saradnju sa drugima.

Lav

Razmišljate šta biste mogli da promenite na poslu. Nemojte da se premorite. Potrudite se da radite ono što morate. Moguć je kraći put.

Devica

Veoma ste zadovoljni kako sve ide na poslu. Držite se plana za današnji dan. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza.

Vaga

Danas Vam je jako bitno druženje sa prijateljima. Ipak, odradite obaveze koje morate, ne odlažite ništa za neki drugi dan. Moguć je pad energije.

Škorpija

Posao Vam je jako važan i veoma ste vredni. Završite sve započete obaveze, ne započinjite ništa novo danas.

Strelac

Ne možete da se organizujete dobro i ništa Vam danas ne ide baš lako. Privatni problemi mogu da Vas opterete i da utiču na posao.

Jarac

Brinete dosta o svom zdravlju. Ne opterećujte se poslom, nego provedite više vremena odmarajući. Neka ženska osoba može da bude od pomoći na radnom mestu.

Vodolija

Danas imate odličan odnos sa partnerom. Romantični ste. Ako ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo. Potrudite se da ne potežete neke ozbiljne teme na radnom mestu, ovaj dan je rezervisan za mir i ne treba da pravite promene danas.

Ribe

Lako sarađujete sa drugima. Ništa Vam ne pada teško. Pazite na iznenadne troškove, kupujte samo ono što je neophodno.

Astrolog Jovana Vilimonović
Foto:facebook/horoskopskiznak

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar